Andrea Krivak

voditeljica ureda

Završila sam studij informacijsko–komunikacijskih znanosti i posebno me zanima svijet marketinga, medija te informacija u njihovom digitalnom obliku. Po pitanju interneta i društvenih mreža pravi sam entuzijast te sam se stoga odlučila profesionalno usmjeriti u svijet digitalnog marketinga, društvenih mreža, komunikacija, PR-a i organizacije društvenih događaja.

Organizacijske vještine i rukovanje papirologijom kao i činjenica da sam se oduvijek bavila sportom i bila “timski igrač” bile su točno ono što je trebalo Martial Arts Osijek timu.

Glavni trener Dragan Franjković kao i svi ostali treneri mogu se u potpunosti posvetiti članovima kluba i treninzima dok ja vodim brigu o prisutnosti kluba u javnosti, organizaciji seminara, edukacija i druženja te upravljam društvenim mrežama i sadržajem na Martial Arts Osijek web stranici.

U slobodno vrijeme bavim se pisanjem, članica sam Osijek Book Cluba, pišem na svojem osobnom blogu (Geeketa), meditiram, šetam i usavršavam strane jezike te polažem razne certifikate iz područja poput marketinga i bavljenja informacijama.

Posebno me zanima nutricionizam te svakodnevno kuham i kombiniram različite zdrave ideje. Certificirani sam nutricionist te unutar Martial Arts Osijek kluba pružam nutricionističke savjete. Individualizirane planove prehrane izrađujem za članove kluba i za sve ostale koji žele poboljšati svoje zdravlje i izgled.

Zanima vas više o Martial Arts Osijeku?

Za sve dodatne informacije, pitanja i nedoumice…