Hrvoje Vrselja

trener – Krav Maga i Krav Maga Safe & Fit

Instruktor sam Krav Mage, najučinkovitijeg i najsigurnijeg sustava samoobrane na svijetu. Nakon dugogodišnjeg, aktivnog bavljenja sportom, preko Dragana Franjkovića, upoznao sam Krav Magu. Krav Magom sam se počeo baviti 2010. godine u klubu Martial Arts Osijek, a instruktorsku obuku sam prošao 2013. godine u Zagrebu pod vodstvom Morana Laskova.

Od prvog sam dana nadasve profesionalan u svome radu i u potpunosti posvećen širenju Krav Mage u Hrvatskoj, kako bi moji polaznici imali najbolju moguću kvalitetu treninga. Aktivno sudjelujem u svim aktivnostima organizacije te prisustvujem svim radionicama, prezentacijama i seminarima.

Moj cilj kao instruktoru je svakom pojedincu osigurati iskustvo i samopouzdanje te im pružiti zdravu sportsku atmosferu i probuditi njihov duh, tijelo i razvijanje karaktera… i to ne samo na treningu već i kroz daljni život, a to je upravo ono što vam nudi Krav Maga. Krav Maga čini da i manja, slabija osoba ima jednake šanse prilikom izbijanja nekog sukoba, jer sukob ponekad ne ovisi samo o nama.

Moja misija je promicanje sporta u zajednici te poboljšanje kvalitete života svojih polaznika.

Želite trenirati s Hrvojem?

Nudimo vam vrhunske (prilagođene svima) Krav Maga grupne treninge u novoopremljenim prostorima i pozitivnom ozračju.