Naša priča

uz vas od 2006. godine

Nekad

Priča Martial Arts Osijeka započela je kao sportska, a kasnije se pokazalo, i životna priča Dragana Franjkovića, osnivača i glavnog trenera kluba. Još kao mladić, Dragan je osvajao medalje (2004. godine – juniorski svjetski light contact kickboxing prvak) i kroz borilačke sportove gradio svoj karakter i identitet. Želja za uspjehom i napredovanjem rezultirala je i klubom za borilačke sportove, samoobranu i kondicijsku pripremu koji je jednostavno nazvan Martial Arts Osijek.

Dragan je kroz godine radio na sebi a kroz taj rad i ulagao u klub. Važno je napomenuti da Dragan Franjković, glavni trener Centra za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu, neprestano ulaže u svoju edukaciju i edukaciju pomoćnog osoblja.

Uslijed položenih licenci i certifikata, Dragan Franjković postao je najkonkurentniji trener u istočnoj Hrvatskoj.

Danas

Centar za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijek svoje treninge održava u XXL fitness centru, ulica Ivana Gundulića 62, Osijek. Dodatno, Martial Arts Osijek treninge održava i na udaljenim lokacijama: u Dardi u prostoru stare srednje škole, ulica Sv. Ivana Krstitelja te u Višnjevcu, Lugarski put II 6A.

Centar za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijek održava brojne seminare i demonstracije iz svih područja svojeg djelovanja (Krav Maga, kettlebell i kickboxing) te uvijek nesebično dijeli svoje znanje i vještine koje su stečene tijekom osvajanja različitih nagrada i certifikata. Naši treneri nude i privatne treninge (individualni rad s pojedincem) u svrhu ostvarivanja specifičnih ciljeva klijenata. U klubu su posebno napredne i dječje grupe koje su ponos i budućnost našeg kluba.

Planovi

Puno je vremena prošlo od 2006. godine kada je Dragan Franjković pokrenuo cijelu priču zvanu Martial Arts Osijek. Mnogo je truda uloženo, no pred Martial Arts Osijek timom veliki su planovi jer kada se ide ka savršenstvu uvijek je mnogo prostora za napredak. Naša misija je promicanje sporta u zajednici, sportski i natjecateljski duh, obrazovanje, samodisciplina, napredak, želja za stjecanjem novih pozitivnih iskustava, znanja i vještina. Pomoću sporta boriti se protiv droge, alkohola, duhanskih proizvoda i drugih oblika ovisnosti. Osim toga slat ćemo naše sportaše na natjecanja u kickboxingu; što smo i do sada činili te su već postizali zavidne rezultate.

Glavni trener, Dragan Franjković, nastavit će polagati Krav Maga KMG licence kako bi dosegao najvišu moguću razinu te će nastaviti i sa polaganjem instruktorskih RKC, HKC i TRX licenci kako bi postigao najvišu moguću razinu s područja kondicijske pripreme i kettlebella. Za pomoćne trenere planirano je polaganje HKC certifikata kako bi licencirali svoje znanje i vještine.

Cilj nam je raditi s djecom i mladima, pružiti im zdravu sportsku atmosferu i probuditi njihov duh i tijelo. Želimo maknuti djecu i mlade s ulice, od računalnih ekrana i iz noćnih klubova te ih motivirati i usmjeriti na rad na sebi. Pokušavamo postići ciljeve i želje svakog člana na siguran i zdrav način u svrhu poboljšanja kvalitete života, te odgojno i obrazovno djelovati na naše mlade članove i usaditi im u svijest samodisciplinu, poštivanje, sportsko ponašanje i entuzijazam. Ukratko, misija nam je poboljšati kvalitetu života svojih članova i pozitivno utjecati na cijelu zajednicu.

Želite biti dio naše priče?

Inspirirano duhom, ostvarujemo tijelom. Budite sebi i nama inspiracija za uspjeh.