Privatni treninzi

Privatni treninzi ili treninzi “1 na 1” su svakako najbolja opcija za svakog pojedinca. Privatni treninzi u našem centru osiguravaju maksimalnu posvećenost potrebama klijenta i njegovom slobodnom vremenu. Drugim riječima, klijent bira vrijeme i vrstu treninga (kickboxing, krav maga ili kettlebell trening), a intenzitet treninga se u potpunosti prilagođava klijentu i njegovim mogućnostima, te tako osiguravamo najkvalitetniju uslugu i maksimalan napredak svakog klijenta.

Sve što trebate napraviti jest odabrati jednog od trenera iz našeg tima, te poslati upit ili jednostavno nazvati na kontakt telefon. Dogovorit ćete jedan kratki sastanak s odabranim instruktorom ili s glavnim trenerom, kako bi se utvrdile vaše želje, mogućnosti i zdravstveno stanje. Nakon toga, proces preobrazbe može početi. 🙂

U sklopu privatnih treninga svakako dolazi i početno savjetovanje oko prehrane, upoznaju se životne navike klijenta, te se savjetuju prvi koraci u promjeni prehrambenih navika. Kasnije, kada klijent već krene s treninzima, u priču se uključuju kolege i poslovni partneri iz firme ThinkFit, čiji nutricionisti vrše detaljnije savjetovanje te izradu planova prehrane. Ako klijent želi, uz izradu plana prehrane, s ekipom iz ThinkFita može se dogovoriti i proces pripremanja hrane kao i dostave,te time u potpunosti olakšati klijentu i omogućiti mu da izvršava svoje svakodnevne poslove, bez ikakvog razmišljanja o prehrani. Ovakav vid suradnje poput Martial Arts Osijek tima i ThinkFit ekipe je prvi na ovim prostorima i veselimo se budućim zajedničkim projektima.

Želite biti dio naše priče?

Inspirirano duhom, ostvarujemo tijelom. Budite sebi i nama inspiracija za uspjeh.