Sastojci:
Paprika
Zrnati sir
Masline
Kukuruz
Piletina
Mrkva
Rajčica
Kus kus
Zelena salata
Kikiriki maslac

Postupak:

Proizvoljnu gramažu piletine isjecite na kockice i lagano pržite na kokosovom ulju. Kao i po pitanju piletine, odaberite proizvoljnu gramažu kus kusa. Veoma je važno za napomenuti kako za pripremu kus kusa treba koristiti šalicu vode na 2/3 šalice kus-kusa. Naš savjet je da vodu zagrijete i posolite te zatim prelijete kus kus u odgovarajućem loncu. Kus kus poklopite 5 minuta i zatim razrahlite vilicom.

Uz piletinu i kus kus predlažemo da servirate salatu koja se sastoji od kockica paprike, maslina, kukuruza, mrkve, rajčice i zelene salate. Količine naravno ovise o ukusu i vašim trenutnim ciljevima.

Za dodatno bogatstvo okusa možete koristiti zrnati sir te domaći maslac od kikirikija.